Salgs- og leveringsbetingelser

Returnering

For at returnere din ordre, kan du printe din returlabel på linket her eller kopier linket her: https://return.shipmondo.com/bloedt


Følg venligst den vejledning og overhold de krav som fremgår ved dit køb af returlabel. Gør du brug af vores returlabel til at returnere hele eller en dele af din ordre, så fratrækkes DKK 39 fra det returnerede beløb.

Når vi har modtaget din returnering, så tjekkes det at standen på varen kan antages at være ny. Såfremt varens stand anses for værende ny, så refunderes hele beløbet. Hvis varen er taget i brug, vil du ved fortrydelse af købet kun modtage en del eller intet af købsbeløbet retur.

Vi tilbagefører beløbet til det betalingskort, der er anvendt ved køb. Vi kan ikke udbetale pengene på anden vis.


Ombytning


Ombytning af en ordre eller et produkt er gratis, såfremt, der er tale om ombytning til en anden størrelse, farve el. lign. Det er afgørende for ombytningen, at varen, der ombyttes til, kan betragtes som værende samme model som den ombyttede vare. Det er samtidig afgørende, om varen, der ombyttes til, er af samme værdi som den ombyttede vare.

Fortrydelsesret


Blødt. yder 14 dages fuld retur-ret på alle varer. Fortryder du købet, skal Blødt. underrettes om dette og varen sendes retur senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Du har pligt til at returnere varen i samme indpakning og samme stand som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Bemærk: Er varen på den ene eller den anden måde personliggjort, f.eks. med personligt tryk på varen, frafalder den 14 dages fortrydelsesret. 


Reklamationsret


Når du handler ved Blødt., har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, naturligt slid eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen af et produkt skal ske inden for rimelig tid efter fejlen/manglen ved varen opdages. Reklamerer du inden for 1-2 uger efter at fejlen/manglen er opdaget, vil det altid blive betragtet som rettidigt.
Ved reklamation eller fortrydelse sendes varen til:

Bloedt
Klostergade 56B, 1.
8000 Aarhus C

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop. 

Virksomhed


www.bloedt.dk er den officielle hjemmeside og shop for blødt..
Blødt. ejes og administreres af Repbasics ApS, som er stiftet efter danske lovreguleringer og registreret i Danmark som:

Repbasics ApS
Klostergade 56B, 1.
8000 Aarhus C
Danmark

CVR: 38202758
Mail: hej@bloedt.dk

Fortæl os lidt om jeres behov