Mærkning og certifikater

Global Organic Textile Standard

GOTS står for “Global Organic Textile Standard”, og dækker hele produktionsprocessen, fra bearbejdning af organiske fibre til tekstil og dertil fremstillingen af produkter. Kravene for at blive GOTS-certificeret er hårde, men hvis disse opfyldes er resultatet et internationalt anerkendt økologisk certifikat, som bekræfter ens forbrugere i at man lever op til  bæredygtige- og etiske standarder, for produktion af høj kvalitet.

OEKO-TEX certifikatet

OEKO-TEX certifikatet hjælper forbrugerne til nemt at træffe ansvarlige beslutninger, som er med til at beskytte vores planet for fremtidige generationer. Standarderne for test- og certificeringsprocessen garanterer maksimal forbrugersikkerhed.STANDARD 100 by OEKO-TEX® er et af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for kundernes tillid og høj produktsikkerhed.
FairWear Foundation
FairWear Foundation er en organisation, som arbejder mod at forbedre arbejdsforhold hos producenterne i tekstilbranchen, og dermed mod en fairer fremtid for alle parter i forsyningskæden.

PETA-Approved Vegan

PETA-Approved Vegan-logoet bruges til at vise forbrugerne at tøjet er lavet af veganske alternativer til animalske materialer såsom læder, pels, silke, fjer eller knogler. Det hjælper forbrugerne med nemt og hurtigt at identificere veganske varer, når de skal handle.

 

 

Fortæl os lidt om jeres behov