OM OS

Hvem er vi, og hvad laver vi hos blødt? 

Vi specialiserer os i at skabe merchandise og profiltøj med stort fokus på kvalitet, holdbarhed og etik. 
blødt. blev skabt med formålet om at hjælpe virksomheder med at lave profiltøj og merchandise, som strækker sig meget længere end bestemte begivenheder eller profiltøj, som blot bliver produceret til ét formål eller én begivenhed, som efterfølgende aldrig ser dagens lys igen.

Vores fornemste opgave er at sikre, at vi skaber profiltøj, der får liv, og som er noget medarbejderne rent faktisk gider at bruge - igen og igen.
Noget af det bedste vi kan gøre, er nemlig at bruge det vi allerede har - længe.
Derfor er funktionalitet, holdbarhed og ansvarlighed altid øverst på vores prioriteringsliste, når vi sætter noget i gang.
- Vi er ikke en "print-and-go" løsning, men en langsigtet samarbejdspartner. Vi hjælper længere end blot med hurtigt at producere et bestemt antal firmatrøjer, og vi bestræber os på at skabe værdi på længere sigt.
Vi tilbyder og anbefaler derfor også altid vores kunder en årsaftale hos os, som gør det nemt for virksomhederne at bestille profiltøj og merchandise, baseret på en nøjagtig efterspørgsel, så vi sammen minimerer overproduktion, og kun producerer det nødvendige.  

Udover vores eget private label produktsortiment, samarbejder vi også med anerkendte brands som Isolés, Liiteguard, Moonchild og Repbasics. Det sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste produkter, der passer til deres behov, uanset branche.

Hvor kan du finde os?

Vi trykker selv de fleste af produkterne fra vores lille produktion i hjertet af Aarhus, hvor vi også har showroom og kontor.
Hos blødt. elsker vi gæster, og man er altid velkommen til at svinge forbi os, for at se, mærke og prøve styles og størrelser, se vores produktion, få rådgivning om design, få en uforpligtende snak, en kop kaffe, eller blot sige hej.
Vi holder til på: 
Klostergade 56B, 1. sal, 8000 Aarhus C.

MØD HOLDET 👋 

Mikkel Johnsen

Founder and CEO

+45 3142 4161 | mikkel@bloedt.dk

Kamille Døssing Nielsen

Head of Operations and Partner

+45 2490 6761 | kamille@bloedt.dk

Rasmus Ulrich Grimstrup 

Marketing Manager

+45 3055 7217 | rasmus@bloedt.dk

Caroline Rasmussen

Student Assistant | Operations

hej@bloedt.dk

Lea Blaabjerg

Student Assistant | Operations

hej@bloedt.dk