Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ombytter jeg en vare?


For at lave en ombytning skal du blot trykke på linket her: Returlabel. Udfyld formularen, så får du et returlabel til at printe og bruge til at returnere pakken. 

Hvad koster ombytning?


Ombytning af en vare er altid gratis, hvis varen er ubrugt stand. Hvis man blot ønsker at returnere en vare, og dermed ønsker pengene refunderet, fratrækkes returfragten fra det refunderede beløb. 

Kan man få lavet specialtryk?


Ja, det kan man godt. Hvis du ønsker at få dit eget tryk på en af vores kvalitetsprodukter, kan du sende en forespørgsel til os her: mail@bloedt.dk


Kan i hjælpe med at lave det grafiske tryk?


Ja - det kan vi sagtens. Send os et udkast af hvad du ønsker at få trykt eller beskrivelse af hvordan trykkes skal laves. Så laver vi et udkast.


Hvor planter i jeres træer?


De fleste af vores træer plantes i udsatte tredjeverdenslande, fordi det er her vi kan gøre en forskel ved at skabe jobs for dem som i forvejen ikke har meget. Vi samarbejder med en række organisationer som står for at undersøge hvor der er plads og behov, således at dine donationer bliver givet bedst ud.

 

Ikke fundet svar på dit spørgsmål?


Hvis ikke du kunne finde svar på det søgte, så tag endelig kontakt til os, enten via vores email, sociale medier, telefon eller via vores kontaktside her. Så hjælper vi med et smil😃

Fortæl os lidt om jeres behov