Kan vi være de bedste til alt?


For os er det vigtigt, at vi er transparente om både vores styrker og begrænsninger. Vi erkender fuldt ud, at selvom vi gerne vil være de bedste og førende på mange områder, er der visse områder, hvor andre brands simpelthen bare gør det bedre.

For os er det vigtigere, at vi i sidste ende kan tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder, end at være de bedste til det hele. Så i stedet for at forsøge at være alt for alle, har vi valgt tilgangen; samarbejde.
Derfor er vi stolte af vores forhandleraftaler med førende og anerkendte brands som Isolés, LiiteGuard, Moonchild og Repbasics
Disse samarbejder er ikke blot en erkendelse af vores styrker og svagheder, men også en bekræftelse af vores engagement i at tilbyde det bedste til vores kunder.

Tag for eksempel Isolés og deres ekspertise inden for cykeltøj. Vi kunne forsøge at udvikle vores eget sortiment og måske opnå nogenlunde acceptabel kvalitet, men hvorfor gå på kompromis, når der allerede findes en ekspert på området?
Ved i stedet for at samarbejde med Isolés kan vi tilbyde vores kunder det absolut bedste indenfor cykeltøj, uden at vi behøver at opfinde hjulet på ny.
Det samme gælder for alle vores forhandleraftaler. 

Denne tilgang er ikke kun fordelagtig for os, men også for vores kunder. Ved at bringe ekspertisen fra forskellige brands sammen kan vi skabe et sortiment af merchandise og profiltøj, der ikke kun er mangfoldigt, men som også er af topkvalitet på hvert område, da kvaliteten både er en fællesnævner og et samlingspunkt for os og vores samarbejdspartnere. 

Tilbage til blog