GRAFIKR

ET FØRENDE E-COMMERCE BUREAU MED SPECIALE I SHOPIFY

"Nu har vi en konkurrencedygtig kvalitet og fedt design, som medarbejdere bruger dagligt over deres andre muligheder".

- Kiranan Luxmy
Founder & CEO, Grafikr

 • PROBLEMET

  Ved starten af samarbejdet stod Grafikr over for en udfordring: De ønskede merchandise af høj kvalitet, der ville glæde deres medarbejdere i lang tid. Tidligere erfaringer med merchandise havde resulteret i hurtige løsninger af lav kvalitet, både når det gjaldt tøj og tryk, hvilket resulterede i, at medarbejderne gemte tøjet bagerst i skabet uden at bruge det. Grafikr havde derfor brug for rådgivning til at skabe merchandise, som deres medarbejdere ville elske.

 • LØSNINGEN

  Vores anbefalinger fokuserede på kvalitet, produkt, samt et stilfuldt design for at sikre, at resultatet ville være noget, som medarbejderne ville elske at bruge - også til dagligt. Vi løste udfordringen med vores egne produkter, herunder; vores Oversize Tee og Shopping Bag, kombineret med et stilfuldt design fra Grafikr.

 • RESULTATET

  Samarbejdet med Grafikr endte med et fedt resultat, hvor både kvalitet, produkter og design gik hånd i hånd. Alt i alt blev det et resultat som både vi og Grafikr elsker - og ikke mindst deres medarbejdere! Vi hos blødt glæder os allerede til næste projekt med Grafikr!


  Du kan se resultatet på billederne ovenfor og læse udtalelsen fra CEO hos Grafikr, Kiranan, herunder.

1 af 3

GRAFIKR'S ORD OM SAMARBEJDET

“Vi har valgt at samarbejde med blødt til vores interne bureau af merchandise. blødt blev valgt over alle andre grundet deres kvalitet og rådgivning om, hvordan vi kan skabe noget, som vores medarbejdere vil elske at gå i. Det er lykkes.

Vi har i tidligere samarbejder oplevet en meget "print-and-go" løsning, hvor både tøj- og trykkvaliteten var langt under standard. Det betød også, at medarbejderne gemte tøjet inderst i tøjskabet. Nu har vi en konkurrencedygtig kvalitet og fedt design, som medarbejdere bruger dagligt over deres andre muligheder”.


- Kiranan Luxmy | Founder & CEO  

 • KIOSK AND RESTAURANT

  "At vi kan printe løbende i stedet for at bestille en kæmpe ordre fra start er en fordel for en lille virksomhed som vores”.

  - Simon Carstens
  Ejer, KOLO ApS

Fortæl os lidt om jeres behov