KOLOS KIOSK

RESTAURANT OG KIOSK LOKALISERET I HJERTET AF AARHUS

"At vi kan printe løbende i stedet for at bestille en kæmpe ordre fra start er en fordel for en lille virksomhed som vores, både likviditets mæssigt og praktisk”.

- Simon Carstens
Ejer, KOLO ApS

 • PROBLEMET

  Ved starten af vores samarbejde stod Kolo overfor en udfordring - de ønskede merchandise ud over det sædvanlige med fokus på design, pasform og kvalitet. Samtidig skulle løsningen være passende for en mindre virksomhed både likviditetsmæssigt og praktisk. Derfor havde de behov for rådgivning om design, visuelt udtryk, valg af produkter, tekstiler og pasformer. Derudover var det vigtigt for dem, at kunne bestille merchandise i mindre oplag løbende, efter behov, i stedet forpligte sig til en stor ordre fra starten af samarbejdet.

 • LØSNING

  Vores anbefalinger fokuserede på et stilfuldt, fedt og farverigt design, samt en anderledes og cool pasform af selve produktet. Samtidig foreslog vi opstart af en årsaftale hos os, hvor vi lagerfører det aftalte tryk og design i op til et år. Det har gjort det muligt for Kolo, at bestille produkter når deres behov er opstået løbende, i de nøjagtige oplag, de har brug for. Dette sikrer også, at deres medarbejdere altid får de korrekte størrelser, da produkterne produceres til den enkelte og efter præcis efterspørgsel. 

 • RESULTAT

  Vi opnåede et imponerende design på vores Oversize Tee i samarbejde med Kolo. Designet er iøjnefaldende, farverigt og stort, præcis som Kolo ønskede det. Vi integrerede den sorte farve fra t-shirten som en del af designet, som sikrede, at det større print ikke var på bekostning af t-shirtens gode egenskaber, som komfort og åndbarhed. Kolo elsker t-shirten og resultatet af samarbejdet - det samme gør vi!

  Du kan se resultatet på billederne ovenfor og læse udtalelsen fra ejeren af Kolo ApS, Simon, herunder.

KOLO'S ORD OM SAMARBEJDET

“Vi på Kolo har været enormt glade for samarbejdet med blødt. Først og fremmest fik vi hjælp til det visuelle udtryk, en god gennemgang af de forskellige tekstiler og pasformer, samt en super hurtig service. At vi kan printe løbende i stedet for at bestille en kæmpe ordre fra start er en fordel for en lille virksomhed som vores, både rent likviditetsmæssigt og praktisk, da vi på den måde får de rigtige størrelser til vores medarbejdere. Vi kan varmt anbefale blødt!”


-
Simon Carstens | Ejer, Kolo ApS

 • E-COMMERCE AGENCY

  “Nu har vi en konkurrencedygtig kvalitet og fedt design, som medarbejdere bruger dagligt over deres andre muligheder”.

  - Kiranan Luxmy
  Founder & CEO, Grafikr

Fortæl os lidt om jeres behov